dijous, 31 d’agost del 2017

LLEIDA CANTA A L'HORTA 2017

El passat 2 d'abril varem participar per segon any consecutiu al Lleida Canta, un aplec coral a terres lleidetanes, on cada cop hi participem més corals d'arreu de Catalunya.

Sortim de Barcelona ben aviat per arribar a les 9 al CIM de Lleida (Mercat de fruites) al Poligon dels Frares.

Quan arribem cal fer algunes coses, la identificació de tots els grup, esmorzar coca i xocolata i el repartiment per partides.
Ens toca la partida de Busenit , agafem l'autocar i anem cap allà.




Un cop arribats al lloc, mitjancant unes petites representacions a sobre del remolc d'un tractor que fa d'escenari, ens van explicant la història i la vida de l'horta lleidetana, des d'uns científics esbojarrats que ens donen unes ulleres per viatjar en el temps, passant per la ocupació musulmana, com funciona una cooperativa fruitera,  menjant pomes i galetes fins arribar al riu i als camps, allí com que som molt aplicats i fem temps per dinar improvitzant cançons que no estaven al repertori i acabem cantant de manera individual  però col·lectiva entre presseguers florits i abelles El rossinyol.




Un cop tornem als autocars, anem a dinar la magnifica olla de tros. En acabar el dinar, hi ha un grup que amenitza la trobada i ens fan ballar a tots fent rotllanes i saltirons




En acabar de ballar, tots cansats però contents arriba l'hora dels parlaments els agraiments i els obsequis.  I la presentació del Lleida Canta 2018 .... l'any vinent la cita és al delta de l'Ebre.


Cansats i satisfets tornem a casa acompanyats per un preciós arc de Sant Martí doble, esperant la propera trobada.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vine a cantar amb nosaltres!